Kolofon - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2024)
PERIPETI 1 - 2004 REDAKTØR Erik Exe Christoffersen REDAKTION Niels Lehmann Mads Thygesen Solrun Iversen Steen Sidenius AFDELING FOR DRAMATURGI Institut for Æstetiske Fag, Aarhus Universitet Langelandsgade 139. DK- 8000 Århus C E-mail: aekexe@hum.au.dk © Peripeti og forfatterne Tryk: Det humanistiske fakultets repro-afdeling, NØ-hjørnet Sats: AGaramond 11,5 / 14 ISBN 87-87906-68-6 Oplag: 600