Theben på den gule febers tid, instrueret af Eugenio Barba, Odin Teatret: Odin Teatrets sidste ensembleforestilling - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2022)
Theben på den gule febers tid spillede 12.09 til 16.09 i Holstebro og turnerer i Frankrig, Polen og Italien. Forestillingen er Odin Teatrets sidste ensembleforestilling instrueret af Eugenio Barba. Odin Teatret fortsætter med forskellige soloforestillinger, arbejdsdemonstrationer og workshops i forskellige lande. Tekst og instruktion: Eugenio Barba Skuespillere: Kai Bredholt, Roberta Carreri, Donald Kitt, Iben Nagel Rasmussen, Julia Varley Scenisk rum: Odin Teatret Kostumer og rekvisitter: Lena Bjerregaard, Antonella Diana, Odin Teatret Musikalsk ledelse: Elena Floris Lysdesign: Fausto Pro Supervisor lysdesign: Jesper Kongshaug Visual art konsulent: Francesca Tesoniero Instruktørassistenter: Elena Floris, Dina Abu Hamdan Assistenter: Gregorio Amicuzi, Juliana Capilé, Tatiana Horevicht Dramaturg: Thomas Bredsdorff Plakat: Peter Bysted Fotos: Francesco Galli, Rina Skeel Turnéleder: Anne Savage Rådgivere: Nathalie Jabalé, Ulrik Skeel