Museum for fremtiden: Christian Lollike og Anders Thrue Djurslev, Kunsthal Aarhus, Aarhus Teater - Szatkowski, Janek Szatkowski (Peripeti, 2022)
Museum for fremtiden kunne opleves på Sort/Hvid 03.06 – 25.06 2022 og på Kunsthal Aarhus 01.09-24.09 2022. Med kunstværker af: Ferdinand Ahm Krag, Helene Nymann, Studio ThinkingHand Tekst og iscenesættelse: Christian Lollike Dramaturgi, kuratering, ph.d.-stipendiat ved Aarhus Universitet: Anders Thrue Djurslev Scenografi og kostume: Franciska Zahle, Helle Damgård Lysdesign: Morten Kolbak Lyddesign: Asger Kudahl Fortæller/voice-over: Sicilia Gadborg Høegh