Det Europæiske Slagtehus: Odense Teater - Exe Christoffersen, Erik (Peripeti, 2022)
Manuskript: William Shakespeare. Iscenesættelse og bearbejdning: Tue Biering. Dramaturg: Mathias Rosenkrands Bech. Scenografi og kostumer: Nicolaj Spangaa og Marie Rosendahl Chemnitz. Komponist: Daniel Fogh. Lyddesign: Kim Malmose. Lysdesign: Simon Holmgren. Medvirkende: Frank Thiel, Kristoffer Helmuth, Benjamin Kitter, Klaus T. Søndergaard, Freja Klint Sandberg, Natalí Vallespir Sand, Anders Gjellerup Koch, Nicolai Jandorf, Louise Davidsen, Malene Melsen, Mikkel Bay Mortensen, Githa Lehrmann, Niels Skovgaard Andersen, Cecilie Gerberg m.fl. https://iscene.dk/2022/09/01/tue-biering-det-er-er-mit-personlige-waterloo/