Avatar me, 2020 : Co-produceret med med Teater Nordkraft - Winkelhorn, Kathrine (Peripeti, 2022)
Medvirkende: Marcela Nistor, Robin Khor Yong Kuan, Bertwin Ravi D’souza, Lalisa Costa og Lillian Tshabalala. Instruktør: Tue Biering, Producer: Annette Max Hansen, Dramaturg og medinstruktør: Linn Haldrup Lorenzen, Koordinator og medinstruktør: Camilla Gürtler. Festivalen er produceret af Wildtopia og præsenteres sammen med teaterpartnerne, Teater Nordkraft i Aalborg og Teater Viirus i Helsinki.