Interferens eller hvordan lyder en appelsin? - Juhl Dalsgaard, Louise (Peripeti, 2022)
I essayet undersøger forfatter Louise Juhl Dalsgaard, hvordan kunstnerisk interferens kan styrke kunstens virke og sikre, at den kunst vi skaber konstant kan udfordre og samtidig forhindre, at hjernen bliver doven. Dette sker med udgangspunkt i de fire forestillinger Hemmeligheder (2020), som hun skrev for Teaterhuset Filuren. Herigennem understreges vigtigheden af tværkunstnerisk samarbejde, der åbner op for helt nye muligheder i det kunstneriske udtryk, og også den konstruktive interferens, som kan forstærke de kunstneriske discipliner.