Exhibiting the Present, Staging Contemporaneity: Museum of the Future and Theatre as a Site of Curatorial Research - Thrue Djurslev, Anders (Peripeti, 2022)
Artiklen undersøger det kuratoriske som epistemologisk greb og dets relevans i dramaturgisk praksis. Med afsæt i et planlagt, tværdisciplinært samarbejde mellem Kunsthal Aarhus og Sort/Hvid og en situering af forfatterens funktion i dette indkredses og destabiliseres ontologiske skel mellem teater og billedkunst med fokus på tidslighed og vidensproduktion.