AVATAR ME af Fix & Foxy, RE:LOCATIONS festival - Winkelhorn, Kathrine (Peripeti, 2022)
AVATAR ME spillede fra 26.04.2021 til 08.05.2021 som en del af festivalen RE:LOCATIONS, som er produceret af Wildtopia og præsenteres sammen med teaterpartnerne, Teater Nordkraft i Aalborg og Teater Viirus i Helsinki.