Omkring 1132: den gule pest, teaterdirektørernes lovforslag - Andreasen, John (Peripeti, 2020)
I essayet dokumenterer og diskuterer John Andreasen Betænkning afgivet af udvalget vedrørende revision af teaterloven. Betænkning nr. 1132. Med et solidt kendskab til både processen op til betænkningen og de kulturpolitiske magtkampe og diskussioner, der udspillede sig i forbindelse med betænkningen, giver John Andreasen et historisk indblik i den teaterpolitiske proces.