Historical Performance Practice som teaterbevidsthed - Kuhlmann, Annelis (Peripeti, 2020)
For nylig blev Centre for Historical Performance Practice (CHiPP) oprettet på Afdeling for Dramaturgi og Musikvidenskab, Aarhus Universitet. I det følgende fortæller jeg lidt om, hvad historical performance practice kan dække over, hvorpå jeg applikerer begrebet på tre forskellige forestillinger, jeg har oplevet i løbet af foråret 2019.