Å forske på kulturelt omstridt teater i samtiden - Böhnisch, Siemke (Peripeti, 2020)
I anledning af 60-årsjubileum til faget Dramaturgi ved Aarhus Universitet har Peripeti etterspurt faglig selvrefleksion. Jeg vil benytte anledningen til å reflektere over min egen dramaturgiske forskning gjennom et lengre tidsrom og på tvers av to ulike forskningsprosjekter.