Det begyndte med Chr. L. – min egen teaterhistorie: En fortælling om at være i familie med Dramaturgi - Ludvigsen, Marie C. (Peripeti, 2020)
Det at være dramaturg er ikke kun en profession. Det er en interesse, der præger hele ens liv og samliv med andre mennesker. Det er denne fortælling perspektiv.