På vej mod Dramaturgi – og lidt videre - Andreasen, John (Peripeti, 2020)
Artiklen præsenterer nogle omstændigheder og inspirationskilder for grundlæggelsen af dramaturgiuddannelsen ved Aarhus Universitet i 1959.