Dramaturgi som universitetsfag – revisited - Thygesen, Mads; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2020)
Artiklen præsenterer en refleksion over udviklingen af dramaturgifaget ved Aarhus Universitet fra 1960erne til i dag på baggrund af en analyse af uddannelsens historiske studieordninger.