Når vi ikke kan læse vejret - Pontoppidan, Andrea (Peripeti, 2020)
Denne artikel undersøger, hvordan vi kan tænke vejret anderledes, for herigennem at forstå det komplekse forhold mellem singularitet og kollektivitet i en tid med gennemgribende menneskeskabte klimatiske forandringer. Den tager udgangspunkt i Astrida Neimanis’ og Jennifer Hamiltons begreb ”at vejre”, og digtsamlingerne Whereas af Layli Long Soldier og the weather af Lisa Robertson, hvorigennem det undersøges, hvordan vejret sætter aftryk i vores historie, sprog og fortællinger