Remediering og dramaturgi: Triers Univers, Gob Squad, Granhøj, Lollike og Biering - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2008)
Nogle teoretiske fremstillinger og eksempler på remedialisering. Remediering er i vores senmoderne iscenesættelseskultur en form for sofistikeret karaoke, som fremhæver kopiens egenværdi.