Stilhedens sønner: Overvejelser omkring Odin Teatrets fyrre år til det skjulte folk – Odin Teatrets venner - Barba, Eugenio; Nagel Rasmussen, Iben (Peripeti, 2007)
Eugenio Barba, kunstnerisk leder af Odin Teatret skriver om det teatrets kunstneriske arbejde med fejlen, uorden og serendipitet. Symposiet var støttet af Akademiet for