Den venstredrejede teaterghettos auto-knock-out: ROCKY, Husets Teater - Daugaard, Solveig (Peripeti, 2017)
I Anmeldersektionen bringer vi anmeldelser af : Den venstredrejede teaterghettos auto-knock-out af Solveig Daugaard.