Et interview med Madame Nielsen: Et møde på en jernbanecafe midt på sjælland. En samtale om og med Madame Nielsen. Om bevægelse, identitet, utopi og erindring i værk og i krop. - Rex, Betina (Peripeti, 2017)
Interviewet med Madame Nielsen er foretaget af Betina Rex på en jernbanecafe midt på Sjælland. Det er en samtale med Madame Nielsen om bevægelse, identitet, utopi og erindring i værk og i krop.