The Soft Animal of Your Body: Conversation with Mette Aakjær - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2017)
The Soft Animal of your body af Thomas Rosendal Nielsen er en samtale med performancekunstneren Mette Aakjær, leder af Wunderland. Samtalen omhandler eksperimenter med facilitering af “radical physical and sensory audience participation” (Wunderland, 2016).