Dokumentarteater, hyperteater og hverdagseksperter – i norsk politisk teater – 1930-2017 - Blekastad Watson, Anna (Peripeti, 2017)
Anna Watson ser i artiklen I Dokumentarteater, hyperteater og hverdags-eksperter – i norsk politisk teater – 1930-2017 på brugen af ikke-professionelle aktører og relationel æstetik i norsk politisk teater, med vægt på dokumentarisk teater i tre tidsperioder: 1930-tallet, 1970-tallet og 2010-tallet.