Tilskuerrelationen i Fix & Foxys forestillinger - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2017)
Essayet Tilskuerrelationen i Fix & Foxys forestillinger af Erik Exe Christoffersen gennemgår flere af Fix & Foxys (Jeppe Kristensen og Tue Biering) forestillinger, som på forskellige måde gentænker teatermediet ved at benytte ikke-professionelle aktører, og hvor tilskuerne samtidig drages ind i forestillingen som både deltagende og tilskuere. Essayet undersøger tilskuernes dobbeltrolle som medspiller og som iagttager til et spil som er rammesat af en given kontekst: en film eller tv-serie. Essayet efterfølges af et interview foretaget af Erik Exe Christoffersen og Ida Krøgholt med instruktør og dramaturg Jeppe Kristensen omkring Fix og Foxys forestilling Ungdom (Republique 2015).