Jeg er det rum, hvor jeg befinder mig - Faarup, Lotte (Peripeti, 2025)
Hvad vil det sige for et publikum, at opleve et værk med kroppen? Hvordan modtager, afkoder og opsamler vi kropsligt et værk? Kan man tale om at ’optage’ scenekunst på samme måde, som når kroppen optager føde? Mange danske scenekunstnere arbejder og har længe arbejdet på et sensorisk grundlag og med diverse former for opløsning af publikums faste placeringer i teatret. Erfaringerne samler sig og kalder dermed også på, at vi udveksler vores viden, bl.a. ved at tale mere præcist om, hvilke form- og håndværksmæssige greb, vi gør brug af.