Skønhedens Hotel – Hotel Pro Forma: Et laboratorium for scenekunst: Antologi - Volquartz Lebech, Sofie (Peripeti, 2021)
Anmeldelse af antologien Skønhedens Hotel – Hotel Pro Forma: Et laboratorium for scenekunst