Laboratorium for æstetiske undersøgelser: Hotel Pro Forma - Qvortrup, Lars (Peripeti, 2021)
Hotel Pro Forma kan beskrives som et laboratorium 1 for æstetiske undersøgelser og med ansatte, praktikanter, rekvisitter, produktionsfaciliteter, møderum, frokoststed, værksted, bibliotek, gæsteværelse til besøgende kunstnere og gæstestuderende og en laboratorieleder. Det er et sted og et miljø, hvor der i forestillinger, performances og udstillinger og gennem arbejdet med dem bedrives æstetiske undersøgelser og udviklingsaktiviteter.