Catherine Poher og Horisonten - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2016)
Arbejdsportræt af teaterinstruktør og teaterchef Cathrine Poher i forbindelse med hendes forestilling Horisonten på Det Kongelige Teater