En impressonistisk teaterkritiker og essayist: Herman Bangs Skuespillerportrætter - Borg, Mette (Peripeti, 2016)
Essay af Mette Borg, hvor hun skriver om den danske teaterkritiker, instruktør og forfatter Herman Bangs passionerede forhold til og formidling af skuespillet.