Naturen som mantra: Om den første danske teaterkritik - Andersen, Elin (Peripeti, 2016)
Essay af Elin Andersen, hvor hun kaster et blik på den første danske teaterkritiker Peder Rosenstand-Goiske, der inspireret af Riccoboni og Lessings ønske om naturlighed på scenen fremprovokerede voldsomme reaktioner med sine kritiske teater i sin Dramatikse Journal.