Scenekunsten og den offentlige debat i DR K’s perspektiv: Interview med Flemming Hedegaard, Kanalchef, DR K. - Branth, Janicke; Hesselaa, Birgitte (Peripeti, 2016)
Interview med kanalchef på DR-K, Flemming Hedegaard, som er ansvarlig for formidling af teaterstoffet i DR