En rundbordssamtale: Om at blive anmeldt - Branth, Janicke; Hesselaa, Birgitte (Peripeti, 2016)
Skuespiller Solbjørg Højfeldt, instruktør og teaterchef Martin Lyngbo, dramatiker Jokum Rohde og dramaturg Benedikte Hammershøy i rundbordssamtale om teaterkritikkens funktion