Overvejelser over Terminologier og Definitioner - Lund, Jette (Peripeti, 2025)
Det følgende er en forkortet og lettere opdateret version af afsnittet ”Terminologier” i materialesamlingen Overvejelser, udsendt af foreningen Uafhængige Scenekunstnere i 2011, redigeret af Anette Asp Christensen, Christine Fentz og Jette Lund (US 2011). Det er udbygget med et afsnit om terminologi kontra definition, set i forhold til anbefalingerne fra udredningen om de videregående uddannelser på scenekunstområdet, som Kulturministeriet udgav i september 2013 (KUM 2013), og de efterfølgende diskussioner, som også ligger forud for dette særnummer af Peripeti. Indlægget er forfattet af Jette Lund og godkendt den øvrige redaktion bag Overvejelser.