Sille Dons Heltoft og Tanja Diers: Scenograf og dramaturg. - Tranholm, Mette; Lebech, Sofie (Peripeti, 2025)
Peripeti interviewer en scenograf og en dramaturg fra det frie felt om, hvordan performance har indgået i deres uddannelse, og hvad de mener, en performanceuddannelse bør indeholde.