Mathias Kryger, Emma-Cecilie Ajanki og Ida-Elisabeth Larsen: Performancekunstner og kurator; danser og koreograf, danser og koreograf - Tranholm, Mette; Lebech, Sofie (Peripeti, 2025)
Peripeti interviewer tre kunstnere fra det frie felt om, hvordan performance har indgået i deres uddannelse, og hvad de mener, bør indgå i en performanceuddannelse.