Anne Sofie Bergmann Steen og Anne Mette Nørskov: Akademiet for Moderne Cirkus. - Eigtved, Michael (Peripeti, 2025)
Interview med Anne Sofie Bergmann Steen og Anne Mette Nørskov om muligheden for en uddannelse i performancekunst i Danmark.