Roberta Carreri: Skuespiller, instruktør, forfatter og underviser. Tilknyttet Odin Teatret siden 1974. - Christoffersen, Erik Exe; Chemi, Tatiana (Peripeti, 2025)
Interview med Roberta Carreri om scenekunstnerisk uddannelse.