Victor Marcussen: Fra 2012-2015 leder af Skuespillerskolen ved Aarhus Teater, i dag Skuespiluddannelsen Aarhus, Den Danske Scenekunstskole. - Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Victor Marcussen om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.