Ralf Richardt Strøbech: Uddannelsesansvarlig for scenografiuddannelsen og leder for Center for Iscenesættelse og Design, Statens Scenekunstskole, nu Den Danske Scenekunstskole. - Vedel, Karen; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Ralf Richardt Strøbech om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.