Sverre Rødahl: Indtil 1. januar 2015 rektor for Statens Scenekunstskole, herefter Den Danske Scenekunstskole. Prorektor på samme skole april-juli 2015. - Vedel, Karen; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2025)
Interview med Sverre Rødahl om muligheden for en fremtidig performanceuddannelse i Danmark.