Hvad har vi egentlig haft gang i? Etiske, sociale og kunstneriske undersøgelser i Fix&Foxys forestillinger - Kristensen, Jeppe (Peripeti, 2014)
Jeppe Kristensen portrætterer Fix&Foxy - det er en form for selvportræt af ni års samarbejde mellem forfatteren selv, Tue Biering og en række andre - og han forsøger at bestemme ledemotivet i dette samarbejde, med fokus på hvordan Fix&Foxys’s forestillingseksperimenter interagerer med det "store etiske eksperiment, vi kalder virkeligheden"