steds-specifik-teater War - du skulle have været der - i to versioner: War opført i Viborg, Vordingborg og Hørve - Christoffersen, Erik Exe; Ejgod Hansen, Louise; Rosendal Nielsen, Thomas (Peripeti, 2021)
Værket ser på forestillingen War opført i Viborg, Vordingborg og Hørve i forskellige variationer tilpasset den konkrete by og dens borgere, hvilket gør det vanskeligt at bestemme værket.