coOPERAtion - Mielczarek, Andreo Michaelo; Tjørnhøj, Line (Peripeti, 2021)
Komponist Line Tjørnhøj skriver om coOPERAtion, et laboratorium som er en del af AUT – Aarhus Unge Tonekunstneres kunstneriske udviklingsvirksomhed. Målet er at stimulere og nykomponere kammeropera i Danmark i et tværkunstnerisk netværk af kunstnere og producenter.