Suveræne kafkasyner pr. distance: Franz Kafkas Processen, Republique - Lund, Me (Peripeti, 2021)
Anmeldelse af: Franz Kafkas Processen, Republique Tekst: Astrid Øye Iscenesættelse, scenograi og visuelt koncept: Martin Tulinius