Hvorfor skal ‘kunstnerisk forskning’ hedde ‘kunstnerisk udviklingsvirksomhed’? Om akademisering af teateruddannelserne - Langsted, Jørn (Peripeti, 2021)
Jørn Langsted leverer en kritisk analyse af den historiske og politiske baggrund for kulturministeriets satsning på kunstnerisk udviklingsvirksomhed som vidensgrundlag for de statslige teateruddannelser.