Roger Vontobels Don Carlos: Re-traditionalisering for fuld skrue - Schult, Laura Luise (Peripeti, 2012)
Laura Luise Schultz anmelder Roger Vontobels opsætning af Schillers "Don Carlos", Gæstespil af Staatsschauspiel Dreseden, Det Kongelige Teater 2012