Happy Days in the Art World: Avantgarden er død – vi venter på kunsten - Christoffersen, Erik Exe (Peripeti, 2012)
Anmeldelse af "Happy Days in the Artworld" af Elgreen & Dragset, Det Kongelige Teater, 2012