Vegard Vinge og Ida Müller: - performativ tegneserie og ironisk teatermaskin - Arntzen, Knut Ove (Peripeti, 2012)
Portrettet av Vegar Vinge og Ida Müller omhandler Ibsen-sagaen 1-4, som er et forestillingsprosjekt basert på noen av Henrik Ibsens mest sentrale skuespill. Et dukkehjem (2006), Gjengangere (2008) Vildanden (2009) og John Gabriel Borkman (2011). Den musikkdramatiske klangbunnen vises i timingen og hvordan lyden bidrar til å gi en karakter av audiovisuell installasjon.