Dansk teater 3.0: Digitalisering af teatret som æstetisk poetik og demokratisk vision - Rendix, Mia (Peripeti, 2012)
Forfatteren argumenterer, ud fra hhv. en æstetisk, demokratisk og kulturhistorisk funderet præmis, for at dansk teater har behov for at adoptere digitaliseringen som en naturlig del af teaterkunstens artistiske og publikumsmæssige satsning.