Kunsten at destillere en katastrofe: - en dramaturgisk læsning af Pornography af Simon Stephens - Buch, Sandra Theresa (Peripeti, 2012)
Med afsæt i Simon Stephens’ teaterstykke ’Pornography’ fra 2005 diskuteres udfordringerne ved at dramatisere virkelighedens katastrofer på scenen