Affektiv samstemning i katastrofens felt: Samtale med Erin Manning og Brian Massumi, Montreal, d. 12. Juli, 2011 - Fritsch, Jonas; Stavning Thomsen, Bodil Marie (Peripeti, 2012)
Jonas Fritsch og Bodil Marie Stavning Thomsen samtaler med Brian Massumi og Erin Manning om blandt andet affektbegrebet anskuet i forhold til risikiosamfundets nye medier og globalisering. Interviewet her er et uddrag, og den fulde version kan læses på Peripetis hjemmeside