Anmeldelse: Tjechov och friheten - Sandvik, Kjetil (Peripeti, 2011)
Anmeldelse af Lars Klebergs (professor emeritus i russisk ved Södertörns högskola) Tjechov och friheten. En litterär biografi. Natur & Kultur, Stockholm 2010.